Ledig tjänst!

En varierande tjänst som Säljsupport

Arbetsbeskrivning

Ad company erbjuder en varierande och omväxlande tjänst inom säljsupport. Du kommer ha ett tajt samarbete med övriga teamet inom försäljning, marknad, logistik och orderhantering. Vi söker dig som är engagerad och vill vara en del av ett framgångsrikt företag, och som en viktig nyckelspelare i vår tillväxtstrategi.

AD company är ett grossistföretag som jobbar med produktmedia, dvs produkter som märks med logotyper och används för spridning av varumärken och budskap. Vi har ett eget tryckeri i Jönköping, men importerar även många produkter färdigtryckta från Asien. Våra sortimentgrupper är främst bärkassar, paraplyer och säkerhetsprodukter, såsom reflexvästar och brandskydd.

Ett av AD Companys styrkor är vårt hållbarhetsarbete, där vi varit tidigt ute med sociala frågor, kemikaliekoll och hållbara produktioner genom återvunna material bland annat.

Tjänsten är bred, omväxlande och formbar. Vi tror du kan hjälpa oss, och bli den resurs vi saknar och behöver inom säljsupport.Exempel på arbetsuppgifter:

• Försäljningsstöd. Vi hoppas du har känsla för affärer och blir en tillgång när vi räknar på offerter och tar fram kundförslag.

• Marknadsassisterande. Vi tror att du har ett intresse av sociala medier, driva försäljning och vill vara delaktig i vår marknadsföring.

• Säljsupport. Ge administrativt och operativt stöd till försäljningsteamet. Skapa och uppdatera försäljningsmaterial, presentationsunderlag samt assistera i skisser och kampanjunderlag till våra kunder.

• Produktionsplanering. Är du rätt person kan du få planera vår tryckproduktion i huset, eller produktionerna vi genomför i Kina, Vietnam, Indien och Pakistan.


Kvalifikationer

Vi söker en person som är driven och serviceinriktad. Som uppskattar variationen arbetet erbjuder och stimuleras av högt tempo och flera olika projekt och arbetsområden.

Vi tror att du:

• Har erfarenhet av kundservice i någon form, eller en relevant utbildning inom marknadsföring, försäljning eller liknande område.

• Goda kunskaper i Office-paketet.

• Stark kommunikationsförmåga i både tal och skrift, på både svenska och engelska.

• Det är meriterande om du har kunskaper inom grafiska program, i huvudsak Adobe Illustrator.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi hoppas du är driven och initiativrik. Vi erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö med omväxlande arbetsuppgifter.

Företagsbeskrivning

AD company är ett av promotion-branschens äldsta och mest etablerade bolag i Sverige. Under åren har sortimentet förändrats och i takt med en ökad satsning på att garantera hållbarhet i hela leveranskedjan har sortimentsområdena blivit färre men djupare. Numera består sortimentet av bland annat flergångsbärkassar, paraplyer och säkerhetsprodukter.

Produktinköpen sker från Asien och säljs genom ett rikstäckande nät av återförsäljare i Sverige.

Vid sidan av promotion-artiklarna har AD company lyckats expandera och vinna avtal inom dagligvaruhandel, för leverans av flergångsbärkassar. Bland kunderna finns COOP, ICA, Willys, Citygross m.fl, och idag är AD company en av Sveriges största aktörer inom flergångsbärkassar. Huvudkontoret ligger i Jönköping där även lager och eget tryckeri finns.

Tillsammans är vi elva medarbetare i Jönköping samt två personer i Asien.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid, 100 %
Tillträde: Snarast och enligt överenskommelse


Vi ser fram emot att få in ditt CV tillsammans med din ansökan

Urval och intervjuer kommer ske löpande.Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten?

Kontakta Henrik Nyquist på 076-036 33 12 / henrik@adcompany.se

Varmt välkommen med din ansökan!