Generella villkor

Angivna produktpriser är rekommenderade cirkapriser, exkl. moms.
Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, felskrivningar och slutförsäljning av en vara.

Angivna tryckpriser avser ett tryck / placering i en färg inom angiven tryckstorlek. Schablon- / återuppsättningskostnad tillkommer per färg och motiv.

Underupplagetillägg tillkommer i de fall antal tryck är under tryckminimum. Generellt sett under 50 st, med undantag för några produkter - se mer info under respektive artikel.

Antalsavvikelser från beställd kvantitet kan förekomma. Vi förbehåller oss rätten att över- / underleverera med 10 %.

Kunden ansvarar för att samtliga uppgifter i orderbekräftelsen stämmer. Om den inte är korrekt, ska detta meddelas omgående. Orderbekräftelsen ligger till grund för vad som levereras, hur och vart det ska skickas. Leverans sker alltid till angiven adress på godkänd orderbekräftelse. Ändras adress efter godkänd orderbekräftelse är det kundens ansvar att informera detta. Vid felaktigt angiven adress står kunden för alla ev. extrakostnader.

Kunden ansvarar för att insända original är riktiga, att korrektur och eventuella utfallsprov granskas och godkänns / kommenteras inom tre arbetsdagar för att leveranstiden inte ska påverkas.

Vår normala leveranstid på lagerprodukter med märkning är ca 2 veckor efter godkänt korrektur. Se din orderbekräftelse i samband med korrekturgodkännande för beräknad leveransvecka.
Lagerprodukter utan märkning skickas samma dag, då order inkommer före kl. 14.00

Leveranser direkt till slutkund sker alltid neutralt, dvs med återförsäljare som avsändare.

Om en leverans önskas till ett speciellt datum - ange detta på din beställning så ska vi göra allt för att möta ditt önskemål. Närheten till eget tryckeri gör oss flexibla.

Fraktuppdelning till flera adresser är möjlig mot en tilläggskostnad. Kontakta oss för prisuppgift.