NYHET! Brassestol med tyg tillverkat av återvunnen polyester! Sveriges enda solstol som erbjuds med ett hållbart alternativ på tyget? Du kan slappna av medan vi tar hand om kemikalieanalyser, spårbarhet och socialt ansvarstagande. Detta är en stadig brassestol med tyg av 600D i återvunnen polyester. Stolen har förstärkt stålram, mugghållare och är fällbar i två lägen. Företagslogon på framsidan av stolsryggen är en perfekt reklamplats på stranden. Nedan presenteras screentryck i 1-färg. Ett 2-färgstryck är 50% av första tryckets pris. Önskas transfer för flerfärgslogor - kontakta oss för offert. Brassestolar säljes i kartong om 6 st. Stolarna kommer finnas i lager från och med slutet april. Obs! Ej fri frakt vid webb-order över 5000 kr på denna produkt.

Brassestol Lager R-PET

Färger
Pris284,00 kr
NYHET! En förvaringsbag i återvunnen bomull, som försluts med dragsko-snören. Storlek L är den största i serien om tre storlekar, med sina 45 x 50 cm. I denna presentpåse passar många produkter bra för både paketering och förvaring. Till skillnad från engångsmaterial, kan den användas om och om igen! Påsen är tillverkad i återvunnen bomull, så kallad Post consumer recycled cotton. Det innebär att det är tyger från restpartier, stuvbitar och dylikt som tagits tillvara och vävts till nya kassar istället för att kasseras. Den återvunna bomullen bidrar till att världens sopberg hålls nere och att jordens resurser omhändertas på ett klokt sätt. På en hangtag finns information kring dess tyg, samt att kassen är tillverkat i en fabrik med socialt ansvarstagande och utan skadliga kemikalier. Gift bagen är märkt med en Recycle etikett i sidosömmen för att uppmärksamma det goda valet.

Gift Bag Recycled L

Färger
Från33,60 kr
NYHET! En förvaringsbag i återvunnen bomull, som försluts med dragsko-snören. Storlek M är den mellersta i serien om tre storlekar, med sina 30 x 35 cm. I denna presentpåse passar många produkter bra för både paketering och förvaring. Till skillnad från engångsmaterial, kan den användas om och om igen! Påsen är tillverkad i återvunnen bomull, så kallad Post consumer recycled cotton. Det innebär att det är tyger från restpartier, stuvbitar och dylikt som tagits tillvara och vävts till nya kassar istället för att kasseras. Den återvunna bomullen bidrar till att världens sopberg hålls nere och att jordens resurser omhändertas på ett klokt sätt. På en hangtag finns information kring dess tyg, samt att kassen är tillverkat i en fabrik med socialt ansvarstagande och utan skadliga kemikalier. Gift bagen är märkt med en Recycle etikett i sidosömmen för att uppmärksamma det goda valet.

Gift Bag Recycled M

Färger
Från27,40 kr
NYHET! En förvaringsbag i återvunnen bomull, som försluts med dragsko-snören. Storlek S är den minsta i serien om tre storlekar, med sina 17 x 12 cm. I denna lilla presentpåse passar de minsta prylarna bäst för paketering eller förvaring. Till skillnad från engångsmaterial, kan den användas om och om igen! Påsen är tillverkad i återvunnen bomull, så kallad Post consumer recycled cotton. Det innebär att det är tyger från restpartier, stuvbitar och dylikt som tagits tillvara och vävts till nya kassar istället för att kasseras. Den återvunna bomullen bidrar till att världens sopberg hålls nere och att jordens resurser omhändertas på ett klokt sätt. På en hangtag finns information kring dess tyg, samt att kassen är tillverkat i en fabrik med socialt ansvarstagande och utan skadliga kemikalier. Gift bagen är märkt med en Recycle etikett i sidosömmen för att uppmärksamma det goda valet.

Gift Bag Recycled S

Färger
Från13,80 kr
NYHET! Ett tygfodral i återvunnen bomull, i formen av ett kuvert med tryckknapp. Passar för presentkort, reseprylar (samla biljetter, öronproppar, huvudvärkstabletter etc.)  eller använd för att organisera dina småprylar. Detta bomullsfodral blir som en miniväska i väskan. Hjälper dig hålla småsaker samlade, eller ger gåvåkortet en bestående bärare som kan återanvändas om och om igen. Märk upp det med ett budskap eller företagslogo. Till skillnad från engångsmaterial, kan den användas om och om igen! Fodralet är tillverkad i återvunnen bomull, så kallad Post consumer recycled cotton. Det innebär att det är tyger från restpartier, stuvbitar och dylikt som tagits tillvara och vävts till nya tyger istället för att kasseras. Den återvunna bomullen bidrar till att världens sopberg hålls nere och att jordens resurser omhändertas på ett klokt sätt. På en hangtag finns information kring dess tyg, samt att fodralet är tillverkat i en fabrik med socialt ansvarstagande och utan skadliga kemikalier. Kuvertet är märkt med en Recycle etikett i sidosömmen för att uppmärksamma det goda valet.

Kuvertfodral Recycled

Färger
Från20,00 kr
Ett stadigt kompaktparaply med kraftig träkrycka. Ramen i metall och grafit/glasfiberspröt längst ut i topparna gör konstruktionen tåligare mot vindar. Panelerna är vändbara. Paraplyet har automatisk uppfällning och tredelat svart stålskaft. Storlek uppfällt 96 cm i diameter, 37 cm ihopfällt. Maximal tryckstorlek 23 x 9 cm / panel.

Paraply Bend

Färger
Pris186,00 kr
NYHET! En kraftig bomullskasse i återvunnen bomull, med flera funktionella detaljer. En dragkedja försluter väskans topp, och en dragkedjeförsedd ficka, som är öppningsbar från utsidan gör småsaker lättillgängliga. En öppen ficka utmed sidobälgen passar bra till tex en vattenflaska. Handtagen är anpassade till att passa både på axeln och i handen. Bagen är tillverkad i återvunnen bomull, så kallad Post consumer recycled cotton. Det innebär att det är tyger från restpartier, stuvbitar och dylikt som tagits tillvara och vävts till nya kassar istället för att kasseras. Den återvunna bomullen bidrar till att världens sopberg hålls nere och att jordens resurser omhändertas på ett klokt sätt. På en hangtag finns information kring dess tyg, samt att kassen är tillverkat i en fabrik med socialt ansvarstagande och utan skadliga kemikalier. Väskan är märkt med en Recycle etikett i sidosömmen för att uppmärksamma det goda valet.

Tote bag Recycled

Färger
Pris76,00 kr
NYHET! En trendig bag med extra långa handtag. Populär att bära med budskap på den enkla stilrena designen. Påsen är följsam och de långa handtagen gör den flexibel, då de kan knytas till önskad längd eller bäras diagonalt, de kan också modemässigt och stilriktigt bäras lågt hängande. Kassen är tillverkad i återvunnen bomull, så kallad Post consumer recycled cotton. Det innebär att det är tyger från restpartier, stuvbitar och dylikt som tagits tillvara och vävts till nya tyger istället för att kasseras. Den återvunna bomullen bidrar till att världens sopberg hålls nere och att jordens resurser omhändertas på ett klokt sätt. På en hangtag finns information kring dess tyg, samt att kassen är tillverkat i en fabrik med socialt ansvarstagande och utan skadliga kemikalier. Bagen är märkt med en Recycle etikett i sidosömmen för att uppmärksamma det goda valet.

Trend bag Recycle

Färger
Pris42,00 kr