Vad är Bärande hållbarhet?

Nu lanserar vi vårt koncept Bärande hållbarhet – ett nytt initiativ som ligger oss varmt om hjärtat. För oss handlar det om att bära och hantera varor på ett klimatsmart sätt. Om att motverka plastmissbruk och främja en kultur av återanvändning och återvinning. Nu lanserar vi vårt koncept Bärande hållbarhet – ett nytt initiativ som ligger oss varmt om hjärtat. För oss handlar det om att bära och hantera varor på ett klimatsmart sätt. Om att motverka plastmissbruk och främja en kultur av återanvändning och återvinning.

Bärande hållbarhet är ett självklart koncept för oss på AD company. Vi tycker om att ta stort ansvar, oavsett om det gäller tillverkningsprocesser, vilka leverantörer vi väljer eller hur vi arbetar med miljö och kvalitet.

Idén är sprungen ur den stora mängd engångsartiklar som formar dagens slit-och-släng-samhälle. Därför är vår ambition mycket större än att sälja flergångskassar, vi vill inspirera människor till att använda sina saker längre och fler gånger.

Du kan också vara en del av Bärande hållbarhet. Följ oss på @barandehallbarhet på Instagram och dela innehållet som du tycker att fler borde ta del av. Tillsammans kan vi sprida ordet om dessa viktiga ämnen, och få fler att bära bättre.

Fler Nyheter